Campionatul de fotbal UniFEST

Campionatul de fotbal UniFEST

Asociația Studenților din Administrație și Afaceri
Asociația Studenților din Administrație și Afaceri

În cadrul UniFEST

DINAMIC ȘI DE NEUITAT! 


Acestea ar putea fi cuvintele ce caracterizează perfect Campionatul de Fotbal organizat de Asociația Studenților din Administrație și Afaceri, în cadrul UniFest.


Pentru noi, organizarea Campionatului de Fotbal din cadrul celui mai mare festival organizat de studenții din întreaga țară, a devenit deja tradiție și surprinde an de an!


Fiind un eveniment de mare anvergură, asociații din întreaga țară participă pentru a-și arăta iubirea pentru fotbal, calitățile de lucru în echipă, dar și pentru a se distra. De la diversitatea, până la multitudinea de oameni cu care am intrat în contact unii cu alții, participarea la acest proiect a fost ocazia unică pentru dezvoltare atât pe plan personal, cât și profesional pentru toți studenții implicați. 


Și în acest an, ne-am dat întâlnire pe terenul de fotbal în primele două weekenduri ale lunii noiembrie. Trecând peste temperaturile scăzute din acele zile, am reușit să umplem locul desfășurării cu multă energie și veselie. 

Chiar dacă totul s-a desfășurat fără galeriile gălăgioase și colorate cu care eram obișnuiți până acum, acest lucru nu ne-a demotivat. Ba chiar mai mult, ca o surpriză pentru echipele participante, suporterii acestora au pregătit pentru ei înregistrări cu scandări personalizate ce au răsunat pe întreg parcursul jocurilor și care au oferit o adevărată doză de energie și motivație. Și nici în mediul online fanii nu s-au lăsat mai prejos, căci meciurile au fost transmise live pe pagina asociației organizatoare, comentariile de susținere neoprindu-se prea ușor. 


Așa cum am fost obișnuiți încă de la edițiile anterioare, echipele feminine au demonstrat că fotbalul nu este doar un sport al băieților, fapt pentru care ASAA, ASSP, ASG și ASID au uimit prin spiritul de echipă și determinarea de care au dat dovadă. Excelentele lor jocuri s-au finalizat prin câștigul campioanelor de la ASG, care au ridicat suspansul susținătorilor la cote maxime. 


În faza națională, am urmărit meciurile celor mai bune echipe ale acestui campionat, astfel că băieții de la Româno-Americană, BSM, LSGG, FC COPACABANA, UNEFS, ASID, Zona Vest și ASG au luptat până la capăt pentru a ne oferi meciuri spectaculoase și faze pline de emoții. Însă, cum numai o echipă poate fi câștigătoare, cei de la UNEFS au demonstrat că fotbalul este punctul lor forte, iar pasiunea acestora s-a concretizat în obținerea locului I la Campionatul de Fotbal Unifest. 

Organizarea Campionatului nu ar fi putut să se realizeze în condiții optime fără sprijinul pe care l-am primit din partea sponsorilor, cărora trebuie să le mulțumim pentru tot ajutorul oferit.


Pentru că jucătorii aveau nevoie de hidratare printre pasele, golurile și driblingurile date, partenerii noștri de la Aquavia au asigurat sticle de apă. Toate meciurile s-au desfășurat în conformitate cu reglementările în vigoare, adaptat condițiilor actuale și terenului de fotbal de la Complexul Cultural Studențesc Tei. Întregul joc a fost atent analizat de arbitrii ce ne-au fost alături și a căror energie a fost oferită de mâncărurile gustoase gătite de partenerii noștri „La plăcinte”.


În vederea unei desfășurări sigure a meciurilor, prietenii noștri de la Crucea Roșie au fost prezenți pentru a interveni în caz de accidentări sau alte evenimente inevitabile neplăcute, masa acestora fiind asigurată tot de către cei de la „La Plăcinte”. Arma Fortuna Sports, Merlins Bev și Forever 20 

s-au asigurat că echipele câștigătoare sunt premiate cum se cuvine, iar eforturile lor, energia consumată și devotamentul sunt răsplătite integral. Desigur, nu putem uita nici de ajutorul oferit de către cei de la Ministerul Tineretului și Sportului și Institutul Francez ce ne-au sprijinit anul acesta cu premiile pentru învingători. 


Totodată, prietenii noștri de la Red BULL și Vitaminix s-au asigurat că, atât jucătorii, cât și echipa de organizare sunt constant alimentați cu putere prin dozele de energizant pe care le-au pus la dispoziție.

Campionatul a reprezentat contextul perfect pentru a ne reîntâlni într-un mediu plăcut nouă: terenul de fotbal. Voluntarii s-au simțit din nou plini de viață și au dat tot ce a fost mai bun pentru a se asigura că evenimentul se va desfășura așa cum ei au plănuit.


Acum că s-a încheiat, nu putem decât să spunem că suntem extrem de nerăbdători să mai avem parte de astfel de experiențe de neuitat și să colaborăm alături de sponsorii noștri ce au contribuit la organizarea evenimentului prin diferite materiale, dar au reușit să ne motiveze să continuăm într-un ritm cât mai bun!


Ne vedem la anul, în cadrul unei noi ediții!