La mulți ani, ASAA!

 

26 iunie 2009! Ziua când a început istoria ASAA, care continuă și astăzi, după 9 ani de la înființare. Sărbătorim împreună 9 ani de reprezentare a intereselor studențești, 9 ani de proiecte care au avut în spate multă muncă, 9 ani în care voluntarii au depus eforturi considerabile, pentru ca asociația să evolueze. Povestea Asociației Studenților din Administrație și Afaceri a luat naștere, deci, din inițiativa unor tineri determinați să schimbe mediul academic, oferindu-le studenților sprijin și oportunități de dezvoltare. Acest lucru continuă și acum, prin intermediul voluntarilor, oameni care lucrează împreună pentru a îndeplini misiunea organizației din care fac parte.

Nu putem susține că ASAA a fost întotdeuna ceea ce se vede astăzi, căci a fost nevoie de oameni cu viziune, oameni care au dat ce au avut mai bun, care au venit cu inițiative de a schimba lucrurile în mai bine și care au muncit din ce în ce mai mult. Aceștia și-au făcut simțită prezența în trecut, dar continuă să își aducă aportul la evoluția asociației noastre și în prezent. Prin urmare, mulțumim celor care dețin titlul de Alumus, respectiv Alumna ASAA, pentru implicarea de care au dat dovadă, fiind recunoscători pentru ceea ce au realizat în cadrul asociației.

Ceea ce ne definește în prezent, printre altele, sunt voluntarii, dar și proiectele desfășurate. Acestea din urmă vizează atât studenții FAA, cât și crearea de legături cu alte asociații studențești, pentru a realiza un mediu propice dezvoltării personale și profesionale. Fie că vorbim despre proiecte mai complexe, sau de cele simple, elementul fundamental este reprezentat de voluntarii dornici să dea o mână de ajutor, de a fi aproape de studenți, pentru a-i informa. Ei sunt cei care cred că toate șansele oferite trebuie fructificate, cei care văd lumina de la capătul fiecărui tunel, oameni dispuși să investească timp și sentimente în organizația care le-a devenit, pe parcurs, un stil de viață.

Atunci când vine vorba de sprijin sau de modele demne de urmat, știm că ne putem baza pe Uniunea Studenților din România și Asociația Studenților din Universitatea București. Sentimentul de apartenență are un rol important în dezvoltarea noastră, fiind conștienți că ne aflăm sub “umbrela” acestora.

Acum a venit momentul nostru să alimentăm acest vis cu speranță, entuziasm, devotament, pentru a înapoia asociației, în mică parte, tot ceea ce ne-a învățat.

La mulți ani, ASAA!