Lose yourself in a book

În fiecare an, pe 23 aprilie, întreaga lume sărbătoreşte cititul – cărţile, autorii, ilustraţiile, editurile. Cărţile au un loc special în viaţa fiecăruia şi, de aceea, în anul 1995, în cadrul Conferinţei generale de la Paris, s-a hotărât că trebuie să le serbăm în mod oficial.

Noi, voluntarii Asociației Studenților din Administrație și Afaceri împreună cu studenții facultății noastre, sărbătorim această zi prin intermediul proiectului “Lose yourself in a book”. Prima etapă a acestuia presupune ca studenții și profesorii să lase o carte în cutiile pentru donații, amplasate în incinta Universității “Nicolae Titulescu”, respectiv la parterul Facultății de Matematică și Informatică.

Iar luni, 23 aprilie, voluntarii noștri vor fi prezenți la standurile amplasate în cele două instituții, aceștia vor împărți zâmbete, cărți și gânduri bune. Conștienți fiind de importanța culturii în viața noastră, profităm de această ocazie și facilităm accesul studenților Facultății de Administrație și Afaceri, nu doar de ziua cărții, ci pe tot timpul anului.

Cum vom face asta?

Ei bine, vom alimenta și în acest an rafturile bibliotecii ASAA, amplasată lângă sala 5, la demisolul Facultății de Matematică și Informatică. Noi ne dorim să profitați de această oportunitate, să studiați titlurile aflate acolo, să alegeți ceea ce vă place și să completați biblioteca cu o altă carte.