Gala ASAA

Gala ASAA-2020

 

Dacă ar trebui să descriem Gala ASAA în câteva cuvinte, acestea ar fi „emoție”, „adaptare”, „familie” și „afecțiune”. Fiecare dintre noi am avut momente frumoase și cu siguranță ne vom aminti mereu cu drag de această gală puțin „altfel”. În ciuda contextului, am reușit să ne ducem proiectul la capăt, realizând poate una dintre cele mai bune ediții de până acum. Suntem bucuroși că după o perioadă lungă de timp am reușit să creăm contextul potrivit pentru o reîntâlnire, atât între noi cât și cu celelalte asociații și cu partenerii noștri. Plini de emoție, fiecare dintre noi a avut ocazia de a spune câteva cuvinte în fața oamenilor care ne-au format, am avut ocazia să transmitem în fața tuturor ceea ce simțim, poate unii cu lacrimi, iar alții cu zâmbete largi.

Proiectul s-a desfășurat în cadrul Complexului Cultural Sportiv Studențesc Tei, unde ne-am simțit foarte bine și am avut parte de tot sprijinul de care am avut nevoie. Cu amabilitate și profesionalism, prietenii noștri de la CCSS Tei ne-au îndeplinit toate așteptările și ne dorim să organizăm proiecte și în continuare cu sprijinul lor.

Nu au lipsit de la Gală asociațiile studențești partenere: Asociația Studenților Geografi , Asociația Studenților Geologi și Geofizicieni, Asociația Studențilo la Istorie “Dacia”, Asociația Studenților la Științe Politice, Uniune Studenților din România, Asociația Studenților din Universitatea din București, Asociația Studenților în Construcții București, Societatea Studenților Voluntari, ASFEEA, Organizația Studenților Economiști, Cluj. Acestea au fost premiate pentru modul în care am colaborat în anul precedent. De asemenea, ne arătăm toată recunoștința și le mulțumim pentru ca ne-au onorat cu prezența.

Pentru că ne prețuim voluntarii și stim că resursa umană este primordială pentru dezvoltatrea unei asociații, a venit timpul ca toate eforturile să le fie recunscute. După cum ne-au demonstrat pe parcursul unui an, sunt neobosiți, detrminați și puși pe fapte mari.

Le urăm în continuare mult succes, să fie motivați și să duca povestea ASAA mai departe!

Caracterizată de către colegii ei din asociație drept o persoană implicată, empatică și foarte muncitoare, Evelina Răuță a fost declarată în cadrul Galei ASAA „Voluntarul Anului”, titlu care îi recunoaște munca depusă în ultimul an de voluntariat. Evelina s-a dedicat adesea oamenilor pe care îi reprezintă, a căutat mereu cele mai bune soluții pentru problemele acestora și și-a oferit o parte considerabilă din timpul ei pentru dezvoltarea celor din jurul său.

 

Cel de-al 2-lea trofeu acordat la Gala ASAA a fost „Juniorul Anului”. Acest titlu recunoaște meritele unui junior, adică ale unui voluntar în primul său an de activitate. Muncitor, harnic și devotat scopului ASAA, Viorel Tănase a fost ales „Juniorul Anului”. Viorel ne-a motivat pe toți în ultimul an prin implicarea sa, ne-a oferit un exemplu demn de urmat și nu a încetat niciodată să ne facă mândri prin munca depusă în asociație.

O altă categorie de voluntari, cei care ne-au ghidat pe cărările pe care pășim acum sunt alumnii ASAA, oameni care ne-au ghidat și ne-au ajutat să devenim ce suntem astăzi.

Ne-au onorat cu prezența George Uzun, Nicoleta Iancu, Alice Porumb, Anamaria Cîrstea, fapt pentru  care le mulțumim și le urăm mult succes în tot ce își propun. De asemenea, pentru că generațiile se schimbă, pentru unii dintre noi a venit timpul să obțină statutul de alumn. Astfel, Liliana Cazacu, Andreea Nițu, Cristian Călugărașu și Diana Voicu au trecut în categoria menționată. Parcursul lor în voluntariat au inspirat generații de voluntari, astfel, ne arătăm recunoștința și ne dorim să ne fie alături în continuare.

            Managerii acestei ediții au fost Ștefan Mihaela și Matei Tudor. Un duo dinamic și complementar. Pentru ei, experința de manageri la Gala ASAA a fost ceva special, iar asta o putem simți chiar din rândurile de mai jos.

Mihaela Ștefan:

“Motivația mea în ceea ce privește managerierea acestui proiect a rezultat din dorința de a organiza pentru generația din acest an o gală cel puțin pe măsura muncii lor, reprezentând pentru mine o generație specială, cu oameni extrem de capabili și responsabili. Gala ASAA reprezintă unul dintre cele mai frumoase momente din parcursul unui voluntar, deoarece în cadrul acesteia sunt premiate și apreciate eforturile fiecăruia dintre noi, lucru pe care mi-am dorit ca voluntarii să-l resimtă prin toate elementele din cadrul evenimentului. Pentru mine a fost o provocare să fiu manager în cadrul acestui proiect deoarece mi se părea destul de dificil să inducem oamenilor acele emoții pe care le-am resimțit și eu la fiecare ediție, însă, cred cu tărie că împreună cu echipa de organizare am reușit acest lucru.”

Tudor Matei:

“În calitate de manager al Galei Asociației Studenților din Administrație și Afaceri, pot să spun că a fost unul dintre proiectele care m-a surprins plăcut prin prisma faptului că, deși din păcate ne confruntăm cu acest context nefavorabil, am reușit să ne revedem după multă vreme cu oamenii cu care ne-am petrecut ultimul an universitar. Iar atmosfera creată ne-a încărcat cu energie pozitivă și ne-a reîmprospătat bateriile pentru anul ce urmează. Pot spune că organizarea proiectului nu ne-a pus foarte mari probleme, deși ne-am confruntat cu o pandemie la nivel global, am reușit să intrăm în contact cu parteneri care și-au dorit să ne fie alături în cadrul aniversării de 11 ani, astfel că am reușit să punem la dispoziția participanților tot ceea ce era nevoie pentru un proiect reușit.

De asemenea, ne-am bucurat să-i avem alături de noi pe voluntari într-un număr foarte mare, dar și pe colegii din celelalte asociații cu care am colaborat în ultimul an. Concluzionez prin a menționa faptul că experiența managerierii acestui proiect m-a făcut să înțeleg că este important să pleci cu încredere la drum și că rezultatele nu vor întârzia să apară.”

În acest an, ASAA s-a bucurat de o generație de voluntari implicați și pregătiți să ducă povestea mai departe, de proiecte și activități realizate cu succes, prin intermediul cărora am reușit să atingem nevoile studenților pe care îi reprezentăm și de momente frumoase petrecute împreună. Gala ASAA a fost momentul în care am sărbătorit împreună toate aceste rezultate și am premiat meritele voluntarilor, aceștia au primit motivația de a forma următoarea generație, de a investi în viitoarele proiecte și de a fi un sprijin pentru studenți. Următoarea perioadă  va fi una plină de provocări și momente de incertitudine, însă dedicarea, pasiunea și perseverența ASAA-iștiilor ne vor oferi un an de neuitat, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

 

Le mulțumim tuturor partenerilor noștri pentru sprijinul oferit în organizarea Galei ASAA și ne dorim să avem colaborări la fel de bune cu aceștia și pe viitor.

Mulțumim Cake VAN-Prăjituri Artizanale pentru cele mai bune prăjituri „Albă ca Zăpada”, Dodo Pizza pentru discount-urile oferite și pizzele gustoase, PhotoMaD pentru un Photo Booth pe cinste, unde invitații au făcut poze și s-au distrat, mulțumim Redbull pentru doza de energie, dar și prietenilor de la Vitamin Aqua, care ne-au oferit doze de Pop Cola. Mulțumim First Coffee pentru cafeaua aromată, și nu în ultimul rând, mulțumim Complexului Cultural Sportiv Studențesc Tei pentru oferirea locației fără de care gala nu ar fi fost posibilă.

 

Next PostRead more articles