Asociația Studenților din Administrație și Afaceri

Proiecte
Acasă

O altfel de educație

„O altfel de educație” este proiectul ce aduce în atenția studenților educația non-formală, fiind cu și despre studenții ce își doresc să învețe altfel.

Balul bobocilor

Balul bobocilor este un proiect de tradiție, care are menirea să sporească socialiarea între studenți și să creeze un mediu în care aceștia se pot distra și recrea.

Santa for a day

În anul 2016, ASAA a pus bazele unui nou proiect care are ca scop strângerea unor fonduri pentru a pune în perioada sărbătorilor un zâmbet pe chipul persoanelor mai puțin norocoase.

 

Licență de nota 10

 Proiectul “Licență de nota 10” aflat în prezent la cea de a VI-a ediție, are scopul de a veni în ajutorul studenților cu informații relevante, care să îi îndrume în scrierea unei lucrări de licență bine structurată.

Cariere

Aflat la cea de-a cincea ediție, proiectul  „Cariere” are ca scop creșterea angajabilității în rândul studenților din cadrul Facultății de Administrație și Afaceri.

First step in business

First Step in Business este un proiect menit sa formeze viitori antreprenori, oferindu-le posibilitatea unei dezvoltări profesionale prin oferirea informațiilor necesare pentru crearea unei afaceri.

Conferința Antreprenorială

Evenimentul „Conferința antreprenorială” are scopul de a aduce în același loc antreprenori de succes și studenți cu o viziune asupra unor idei de afaceri.

Conferința Erasmus+

“Conferința Erasmus” este un proiect in cadrul căruia studenții află mai multe informații despre ceea ce înseamnă experiența Erasmus.

Campionatul de biliard

Campionatul de biliard „Studenții au tac’t” este un proiect menit să sporească socializarea între voluntari, să creeze un mediu familiar care să servească drept recreere și să faciliteze legăturile între ascociații.

Campionatul de fotbal al Asociațiilor Studențești

Campionatul de fotbal este un proiect de tradiție al ASAA, care are drept scop consolidarea relațiilor dintre voluntarii asociațiilor studențești și facilitarea unui context prielnic pentru recreere.

Schimbul de experiență

Proiectul are ca scop realizarea schimbului de bune practici, având o informare mai amănunțită și bazată pe experiențe proprii, dintre studenții Facultății de Administrație și Afaceri și studenții unei alte facultăți de profil dintr-un alt centru universitar din România.