Reprezentant de an

reprezantantAsociaţia Studenţilor din Administraţie şi Afaceri se va ocupa, începând cu acest an, de alegerile pentru reprezanţii de an. În perioada 1-4 Octombrie, ora 23:59, studenţii Facultăţii de Administraţie şi Afaceri s-au putut înscrie în „competiţie”. Studenţii înscrişi pentru cele 4 specializări sunt:

Administrarea Afacerilor

1.Budean Alina

Motto: Per aspera ad astra

Perseverenta si responsabilitate pentru succesele studentilor! 

2.Muja Maria Alexandra

3.Veress Nichita

4.Vierașu Daniela-Gabriela

„Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca-ti este frica!”

Administraţie Publică

1.Dascalescu Gabriela

2.Manea Mihai-Laurentiu

Mi-am depus candidatura pentru a va reprezenta drepturile, am experienta necesara pentru a va oferi ce este mai bun pentru voi; sunt o persoana echilibrata, atent in detalii si declaratii si-mi doresc sa ma bucur de sprijinul vostru. Va multumesc!
„Omnes quidam, quidam omnia dedere”

3.Stoica Bianca

Business Administration

1.Gokcen Helin

Hello! Ma numesc Gokcen Helin si I dare you to vote me!!
Cateva lucruri despre mine..sunt o fire ambitioasa,care transmite energie pozitiva si careia ii place sa ii faca pe cei din jur sa se simta bine.
Perfectionista,cand vine vorba de organizare/proiecte,avand experiente privind domeniile din urma, comunicativa,motiv pentru care analizez cu atentie interesele celor din jurul meu,spirit anteprenorial, open-minded.
Mesajul meu pentru voi:
„Stand up
Stand strong
Stand together!”:) 

Marketing

1.Brânduşa Turlac

2.Dănoiu Lorena

3.Ilie Elizabeth

4.Parmanand Alexa-Loretta

Dragi colegi,
Numele meu este Parmanand Alexa si sunt studenta in primul an la Facultatea de Administrație si Afaceri,specializarea Marketing. Am hotarat sa ma inscriu pentru a va reprezenta interesele si a va indruma,pe cat posibil,in acest an universitar.
Calitatile care ma recomanda pentru aceasta pozitie sunt perseverenta,seriozitatea,implicarea,organizarea si in special,responsabilitatea.
Doresc sa va apar interesele,sa va tin la curent cu toate noutatiile si informatii care va intereseaza,sa va ajut in toate dificultățile pe care le intampinati de-a lungul acestui ani si sa fiu intermediarul dintre voi si atat corpul nostru profesoral,cat si secretariat.
Daca v-am convins, va invit sa imi acordati un gram de incredere printr-un vot! Sper sa facem o echipa frumoasa! 🙂

5.Safta Eduard-Mihai

Mult succes tuturor!

Next PostRead more articles