Voluntarul lunii

 Viorel Tănase

Suntem de acord cu toții când spunem că generațiile se schimbă și apar noi voluntari, plini de energie și entuziasm.

Aici este vorba despre Viorel Tănase, căruia îi revine titlul de “Voluntarul lunii Februarie”.

Îl felicităm pentru tot ce a reușit până acum și îi dorim să continue tot așa!

 

 Mihai Mitroi

„Voluntarul lunii Ianuarie” merge la unul dintre cei mai calzi și săritori voluntari pe care ASAA i-a avut.

Vorbim despre Mihai Mitroi, un bun ascultător și un voluntar pe care te poți baza oricând.

Îi mulțumim pentru energia și pozitivismul emanat și îi dorim un parcurs ascendent în voluntariat.

 

 Andrei Ungureanu

Un voluntar prezent și dornic să ajute de fiecare dată când este nevoie. Așa îl putem descrie pe Andrei Ungureanu, “Voluntarul lunii Decembrie”.

Îl felicităm și ne dorim ca activitatea sa în voluntariat să îi fie benefică și să rămână la fel de implicat ca până acum

 

 Cristi Stanciu

Un început timid, dar sigur. Cristi Stanciu, un voluntar remarcat încă de la început, a obținut titlul de „Voluntarul lunii noiembrie”.

Ne dorim să rămână la fel de implicat, la fel de motivat și dornic să îi ajute pe ceilalți. Îi mulțumim și îl felicităm pentru activitatea sa.

 Cătălina Mitruș

Titlul de “Voluntarul lunii octombrie” revine Cătălinei Mitruș, un voluntar valoros, care ne-a demonstrat tuturor că lucrurile făcute din pasiune nu fac decât să contribuie la viitorul ASAA.

O felicităm pentru parcusul său și suntem convinși că va fi un sprijin pentru viitoarele generații.

 Andreea Melinte

Titlul de „Voluntarul lunii septembrie” revine Andreei Melinte, un voluntar care a reușit prin muncă și devotamentul său față de ASAA să se autodepășească, motivându-i și pe cei din jur să facă asta.

Îi mulțumim pentru seriozitatea de care dă dovadă și pentru disponibilitatea sa.

 Alexandru Korpos

Un voluntar mereu prezent, mereu gata să dea o mână de ajutor. Așa îl putem descrie pe Alexandru Korpos, voluntarul care a obținut titul de ”Voluntarul verii”.

Îi mulțumim pentru implicare și dorim să-l felicităm, totodată, pentru pasiunea de care dă dovadă în voluntariat.

 Elena Odomogea

Un voluntar implicat încă de la început, neobosit în ceea ce face și care luptă să-și vadă idealurile proiectate în viața de zi cu zi este reprezentat de Elena Odomogea. Ea este cea pentru care ASAA a devenit un stil de viață, regăsind aici oamenii care contribuie la dezvoltarea sa și care îi sunt acum familia departe de casă.

Titlul pe care îl obține, acela de Juniorul Anului, vine în urma eforturilor depuse de-a lungul primul său an de voluntariat într-o organizație din mediul studențesc, care nu au fost puține la număr.

Ne dorim să o felicităm pentru activitatea desfășurată și sperăm să nu își piardă niciodată sufletul de copil, ori pasiunea cu care face lucrurile. 

Mulțumim pentru că ai ales să te implici și să faci parte din familia ASAA!

 

 Matei Tudor

Un voluntar prezent și implicat. Așa îl putem caracteriza pe Tudor Matei, deținătorul titlului de “Volunatrul anului”.

Putem spune că entuziasmul său și pasiunea de care dă dovadă în voluntariat sunt molipsitoare.

Îi mulțumim pentru tot și îl felicităm pentru ceea ce reușește să transmită voluntarilor.

 

 Evelina Răuță

Evelina Răuță. Ea este cea care, în luna Mai, a demonstrat tuturor că nicio activitate nu este prea complicată dacă îți dorești cu adevărat. O felicităm pentru perseverența, motivația și efortul depus și îi dorim să ajungă mereu acolo unde și-a propus, depășindu-și limitele.

Felicitări!

 

 Andreea Toma

Titlul de voluntarul lunii Aprilie îi revine Andreei Toma, o persoană dornică să dea oricând o mână de ajutor. Îi mulțumim pentru implicare și îi urăm un parcurs ascendent în cadrul ASAA.

Mult succes în tot ceea ce faci!

Familia ASAA este alături de tine!

 Andreea Melinte

Luna Martie este despre un voluntar neobosit: Andreea Melinte. Ne dorim să o felicităm pentru toată activitatea desfășurată, pentru tot efortul depus, dar, mai ales, pentru spiritul ASAA-ist pe care îl insuflă celorlalți.

Determinarea este una dintre caracteristicile ei esențiale, fiind întotdeauna pregătită să ducă povestea mai departe viitoarelor generații.

 Elena Gațe

Voluntarul lunii Februarie, Elena Gațe, ne-a demonstrat că atunci când îmbini pasiunea cu voluntariatul, și cel mai neinteresant task este făcut cu entuziasm. Așa cum ea își dedică timpul și energia pentru a crea lucruri minunate, îi dedicăm și noi în aceste rânduri aprecierea și sprijinul nostru.

 Elena Odomogea

Luna ianuarie îi aduce titlul de „Voluntarul lunii” Elenei, o persoană veselă, energică, dispusă oricând să dea o mână de ajutor.

Dorința ei de a progresa reprezintă un exemplu pentru noi toți! Sperăm să ai un parcurs ascendent și să nu-ți pierzi niciodată entuziasmul.

 Alexandru Korpos

Pentru a-i arăta cât de mult îl apreciem și cât de mândri suntem de munca pe care a depus-o, Alexandru Korpos a primit titlul de Voluntar al lunii Decembrie. Cu această ocazie, dormim să îi mulțumim pentru valorile pe care ni le-a arătat în activitățile desfășurate: devotament, încredere, creativitate și inspirație.

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

Victor Cană

În orice echipă există oameni care, prin creativitatea și prin noutatea cu care vin, reușesc să aducă un plus de valoare și să îi motiveze pe ceilalți la activitate.

Victor a obținut în noiembrie titlul de „Voluntarul lunii” pentru determinarea de care a dat dovadă, dar și pentru dorința evidentă de a contribui la povestea ASAA. Echipa îi mulțumește și îi dorește un parcurs ascendent în care să descopere frumusețea voluntariatului.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4010″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3848″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Roxana Gurea

Titlul de „Voluntarul lunii octombrie” revine Roxanei, o persoană orientată spre succes, care aduce un plus de valoare activității întreprinse și care oferă un exemplu pozitiv celorlalți voluntari ori de câte ori are ocazia.

Noi îi mulțumim pentru empatia aratată față de ceilalți voluntari și pentru seriozitatea cu care tratează aspectele importante în activitatea noastră și sperăm totodată să consolideze în continuare ceea ce au construit cu devotament generațiile trecute.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Tudor Matei

Cu toții știm că o echipă formată din oameni motivați este o echipă puternică! De aceea, noi ne mândrim cu oamenii care aduc câte o cărămidă la construcția ASAA.

„Voluntarul verii”, Matei Tudor, aduce zâmbete pe chipurile voluntarilor și nu ezită să își acorde ajutorul oricând este nevoie, iar pentru asta, echipa ASAA îi mulțumește și îi dorește să fie mereu așa entuziast  și apropiat celor din jur.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3865″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_separator color=”white”][vc_single_image image=”4008″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Andreea Nițu

Titlul de „Voluntarul anului” îi revine Andreei Nițu, un voluntar inspirat, care a demonstrat prin implicare continuă că spiritul ASAA-ist trebuie consolidat în timp, prin muncă susținută și devotament.

Echipa îi mulțumește pentru altruismul arătat și pentru munca depusă în încercarea de a face din comunitatea în care îsi desfășoară activitatea un loc mai bun.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_separator color=”white”][vc_column_text]

 Francesca Stoica

Luna mai a adus un nou voluntar implicat: Francesca Stoica. Firea ei competitivă și dornică de afirmare a făcut ca, în această perioadă, marea familie ASAA să-i acorde titulatura de „Voluntarul lunii”, meritată pe deplin pentru munca și efortul depus. Felicitări, Francesca![/vc_column_text][vc_separator color=”white”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3889″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”3865″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

Matei Tudor

[/vc_column_text][vc_column_text]Sunt oameni care definesc prin prezența lor starea de bucurie ce ar trebui să existe în inima fiecărui voluntar, iar ASAA este mândră să aibă în familia ei o persoană cu  un entuziasm atât de pregnant în activitatea ce o desfășoară.

Titlul de „Voluntarul lunii aprilie” îi revine lui Matei Tudor, căruia îi mulțumim pentru pozitivismul și disponibilitatea arătată de a contribui la creșterea frumoasei familii ASAA.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Gurea Roxana-Maria

[/vc_column_text][vc_column_text]În luna martie titlul de „Voluntarul lunii” îi revine Roxanei, o persoană carismatică și dornică să ofere un gând bun tuturor persoanelor din jurul ei.
Familia ASAA îți mulțumește pentru toată dedicarea de care ai dat dovadă și îți dorim să rămâi la fel de implicată și pe viitor.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3848″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3830″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Păunescu Șerban Tobias

[/vc_column_text][vc_column_text]Suntem mândri să îl numim pe Păunescu Șerban Tobias „Voluntarul lunii februarie”!
Tobias s-a remarcat în cadrul asociației prin energia sa pozitivă și prin dorința de implicare.
Mulțumim că ești alături de noi și îți dorim să rămâi la fel de săritor și motivat pe tot parcursul tău în asociație![/vc_column_text][vc_separator color=”white”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Cîrstoiu Ana Maria

[/vc_column_text][vc_separator color=”white”][vc_column_text]„Voluntarul lunii ianuarie”, Ana-Maria Cîrstoiu, ne-a demonstrat în această perioadă că lucrurile făcute cu pasiune ne pot depăși așteptările.

Așadar, sperăm ca și de acum înainte să-ți depășești limitele și să ajungi mereu acolo unde îți propui.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3808″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3807″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Zafiu Cosmin

[/vc_column_text][vc_separator color=”white”][vc_column_text]Cosmin Zafiu s-a remarcat în luna decembrie prin implicarea sa în cadrul proiectelor ASAA.Prin urmare îi acordăm cu bucurie titlul de „Voluntarul lunii decembrie”.

Noi sperăm ca și de acum să-ți păstrezi motivația și să te dedici lucrurilor cu adevărat importante.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Nicolau Dragoș

[/vc_column_text][vc_separator color=”white”][vc_column_text]Voluntarul lunii noiembrie este Dragoș, care s-a identificat rapid cu valorile ASAA și care și-a arătat mereu disponibilitatea de a munci pentru ca scopurile asociației să fie atinse.
Noi îi dorim multă putere de muncă în continuare și sperăm să își găsească mereu motivația în rezultatele efortului pe care îl depune.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3806″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3773″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ștefan Mihaela

[/vc_column_text][vc_separator color=”white”][vc_column_text]Titulul de „Voluntaru lunii octombrie” i se acorda Mihaelei Ștefan, prin dedicare și foarte multă muncă, voluntarul lunii a reușit să ducă la capăt mai multe proiecte în prima lună a anului universitar. Noi sperăm să rămâi la fel de motivată pe viitor.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Lili Cazacu

În luna septembrie, titlul de „Voluntarul lunii” revine Lilianei Cazacu, arătând astfel dedicarea și consecvența cu care aceasta se implică în organizarea proiectelor ASAA. Noi o felicităm și sperăm să fie mereu alături de noi.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3667″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3672″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Andreea Nițu

Cel mai implicat om al verii este Andreea Nițu, căreia îi mulțumim pentru dedicare, munca depusă și implicarea neconditionată.
Sperăm să rămâi mereu la fel de motivată, să ajungi prin muncă la cea mai bună variantă a ta și să reușești să ajungi mereu acolo unde îți propui.
Echipa ASAA îți mulțumește pentru efortul depus până acum!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mihai Țăvârlău

Titlul de ”Voluntarul Anului” îi aparține în acest an dedicatului, perseverentului și dragului nostru prieten Mihai Țâvârlău.
Asaa îți mulțumește pentru munca depusă pe parcursul întregului an și pentru amprenta pe care ți-ai pus-o asupra parcursului ascendent al tuturor activităților.
Sperăm să rămâi același om plin de viață și loial, să nu îți pierzi niciodata motivația și dragostea față de voluntariat!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3671″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3055″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Lili Cazacu

Lili cazacu a primit titlul de „Voluntarul lunii mai” pentru implicarea sa în activitățile derulate în această perioadă și nu numai.

Noi îi mulțumim pentru ajutorul acordat, pentru implicarea și dedicarea de care a dat dovadă și îi dorim multă putere de muncă în cadrul proiectelor viitoare.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Violeta Boancă

Violeta Boancă a primit titlul de „Voluntarul lunii aprilie”ca urmare a implicării sale în organizarea activităților și a devotamentului său față de asociație.

Echipa o felicită pentru parcursul său ascendent în cadrul asociației, îi mulțumește pentru ajutorul acordat de fiecare dată și îi dorește tot mai multe realizări.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3233″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3057″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mihaela Ștefan

Mihaela Ștefan a primit titlul de „Voluntarul lunii martie” datorită faptului că s-a implicat în organizarea activităților și a acordat ajutorul său fiecărui voluntar din echipă.

Îi mulțumim pentru dedicarea de care a dat dovadă, de faptul că este mereu dornică să ajute și îi urăm mult succes în proiectele viitoare![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Nicoleta Iancu

Titlul de „Voluntarul lunii februarie” este oferit Nicoletei Iancu, un membru mereu energic, optimist și dornic de implicare.

Îți mulțumim pentru întreaga activitate din cadrul proiectelor noastre și sperăm ca drumul tău să fie presărat de multe succese și să primești cel puțin atâtea zâmbete câte oferi.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3669″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3668″ img_size=”” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Anca Bogdan

În ianuarie, echipa ASAA a acordat titlul de „Voluntarul lunii” Ancăi Bogdan, un membru care și-a arătat întotdeauna disponibilitatea de a se implica în proiectele asociației.

Ne bucurăm că ne putem baza oricând pe ajutorul ei și apreciem efortul pe care îl depune mereu cu plăcere în activitatea asociației. Îi urăm un an cât mai productiv în echipa ASAA.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Derulează în sus